OSTEOPAAT

KEVIN COULIER

+32 497 38 57 88

Beste Patienten wegens huidige situaties zullen alle consultaties vanaf 4/05/20 in Westende-dorp (Westendelaan 285 bus 001) plaatsvinden. Consultaties zullen plaatsvinden onder strikte hygiëne maatregelen zoals opgegeven door de overheid. De osteopaat zal u hierover meer informeren.

WAT IS OSTEOPATHIE

Osteopathie is een manuele behandelwijze waarbij de osteopaat bewegingsverlies van gewrichten en weefsels opspoort. Het lichaam wordt door hem bekeken als één geheel. Hij werkt dus niet enkel lokaal maar zoekt ook naar de oorzaak van de klacht. Op die manier werkt de osteopaat zowel acuut op uw probleem als preventief.

Indicaties:
artrose, discus hernia, hoofdpijn, ischialgie, lumbago, nek- en schouderpijn, postoperatieve klachten, preventie en onderhoud, reflux, rugpijn, scoliose, spastisch colon of prikkelbare darm, sporters, tennis en golferselleboog, whiplash

Z

RUGKLACHTEN

Lage rugklachten, ischialgie, lumbago, scoliose, houdingsproblemen, uitstralende pijn
Z

NEKKLACHTEN

Nekklachten, torticollis, scoliose, houdingsproblemen, whiplash, uitstralende pijn
Z

HOOFDKLACHTEN

Hoofdpijn, migraine, spanningshoofdpijn, duizeligheid, schedelasymmetrie bij baby’s
Z

ELLEBOOGKLACHTEN

Tenniselleboog, golferselleboog
Z

SCHOUDERGORDELKLACHTEN

Spierpijn, trapeziussyndroom, frozen schoulder
Z

HEUP EN BEKKENKLACHTEN

Heupklachten, liespijn, uitstralende pijn, bekkeninstabiliteit
Z

BUIKKLACHTEN

Darmklachten, spijsverteringsproblemen, krampen, huilbaby’s
Z

POLSKLACHTEN

Carpale tunnel syndroom, tintelende vingers
Z

ANDERE

Preventieve behandelingen, Post-operatieve klachten

OVER MEZELF

KEVIN COULIER

Osteopaat

Mijn naam is Kevin Coulier en ik ben geboren in Oostende in 1994.

Na mijn studies biotechnische wetenschappen aan het SBC te Nieuwpoort is mijn interesse in de anatomie alleen maar gegroeid.

Dat is ook één van de redenen waarom ik gestart ben met de fulltime opleiding in Gent aan het I.A.O. De andere reden is dat ik zelf ook in contact ben geweest met osteopathie door een hielziekte die ik had. Hierdoor moest ik zowel naar een orthopedist, podoloog als osteopaat gaan. Na voetzoolcorrecties, huisartsopvolgingen en 2 behandelingen bij de osteopaat kon ik weer te been.

Door de osteopatische behandelingen kon ik meer bewegen zonder pijn dan in het begin en dat is hetgene wat mij gestimuleerd heeft om meer op te zoeken over osteopathie en uiteindelijk ook voor die richting te kiezen.

Na een fulltime opleiding aan het I.A.O. te Gent behaalde ik mijn diploma in de osteopathie.

Momenteel ben ik mij aan het bijscholen in de kinderosteopathie en staan er nog talloze post-graduate opleidingen op schema.

Golfstraat 34
8620 Nieuwpoort

+32 497 38 57 88

Pin It on Pinterest

Share This